Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare pentru aplicația Opera Copiilor

Opera Comică pentru Copii oferă un serviciu de abonament personalizat, recurent, care permite abonaților noștri să acceseze spectacole și emisiuni („conținutul aplicației Opera Copiilor”) transmise pe internet către anumite televizoare, calculatoare și alte dispozitive conectate la internet („dispozitive compatibile cu aplicația Opera Copiilor”).

Acești Termeni și condiții reglementează utilizarea serviciului nostru. Așa cum este definit în acești Termeni și condiții, „Serviciul Opera Copiilor”, „serviciul nostru” sau „serviciul” înseamnă serviciul personalizat furnizat de Opera Comică pentru Copii pentru descoperirea și vizionarea conținutului aplicației Opera Copiilor, incluzând toate caracteristicile și funcționalitățile, recomandări și recenzii, site-ul web și interfețele utilizatorului, precum și întregul conținut și software asociate serviciului nostru. 

1. Calitatea de abonat

  1.1. Calitatea de abonat al aplicației Opera Copiilor se menține până la expirarea valabilității abonamentului. Pentru a utiliza serviciul Opera Copiilor, trebuie să aveți acces la internet, un dispozitiv compatibil cu Opera Copiilor și să ne furnizați una sau mai multe metode de plată. „Metodă de plată” înseamnă o metodă de plată curentă, validă, acceptată, care poate fi actualizată când este necesar și care poate include plata din contul dvs. printr-o terță parte. Cu excepția cazului în care vă anulați calitatea de abonat înainte de data de facturare, ne autorizați să percepem taxa de abonat pentru următorul ciclu de facturare la Metoda dvs. de plată (consultați „Anulare” mai jos).

  1.2. Putem oferi o serie de abonamente, inclusiv abonamente speciale de promovare sau abonamente oferite de terți în legătură cu furnizarea de produse și servicii proprii. Unele abonamente pot avea condiții și limitări diferite, care vor fi specificate la înregistrarea dvs. sau în alte comunicări puse la dispoziția dvs. Puteți găsi detalii specifice despre abonamentul dvs. la aplicația Opera Copiilor accesând site-ul nostru web și făcând clic pe linkul „Profilul” disponibil în partea de sus a paginilor site-ului Operei Copiilor, app.operacomica.ro, sub numele profilului dvs. 

  2. Perioada de testare

   2.1. Calitatea de abonat la Opera Copiilor poate începe cu o perioadă de testare gratuită. Durata perioadei de testare gratuită a abonamentului dvs. va fi specificată în timpul înscrierii și este destinată să permită noilor abonați și anumitor foști abonați să testeze serviciul.

   2.2. Eligibilitatea de testare gratuită este determinată de Opera Comică pentru Copii și putem limita eligibilitatea sau durata pentru a preveni abuzul de încercări gratuite. Ne rezervăm dreptul de a revoca testarea gratuită și de a bloca contul în cazul în care stabilim că nu sunteți eligibil. Membrii gospodăriilor cu un abonat existent sau recent la Opera Copiilor nu sunt eligibili. Putem utiliza informații precum ID-ul dispozitivului, metoda de plată sau o adresă de e-mail a contului utilizat de abonatul existent sau recent pentru a determina eligibilitatea. Pentru combinații cu alte oferte, se pot aplica restricții.

   2.3. Vom percepe taxa de abonat pentru următorul ciclu de facturare la Metoda dvs. de plată, la sfârșitul perioadei de încercare gratuită, cu excepția cazului în care vă anulați calitatea de membru înainte de sfârșitul perioadei de testare gratuită. Pentru a vizualiza prețul pentru membri și data de încheiere a perioadei dvs. de testare gratuită, accesați site-ul nostru web și faceți clic pe linkul „Facturare” din pagina „Profilul tău”.

   3. Facturare și anulare

   3.1. Ciclul de facturare. Taxa de membru pentru serviciul Opera Copiilor va fi percepută automat și recurent metodei dvs. de plată la data specifică de facturare indicată pe pagina „Profilul tău”. Cu trei zile înainte de emiterea unei facturi noi veți primi o notificare pe e-mailul folosit la înregistrare. Dacă nu doriți prelungirea calității de abonat, consultați secțiunea „Anulare” mai jos.  Durata ciclului de facturare va depinde de tipul de abonament pe care îl alegeți când vă înscrieți la serviciu. În unele cazuri, data plății dvs. se poate schimba, de exemplu, dacă metoda dvs. de plată nu s-a decontat cu succes sau dacă abonamentul dvs. plătit a început într-o zi care nu este cuprinsă într-o anumită lună. Accesați site-ul nostru web și faceți clic pe butonul „Facturare” din pagina „Profilul tău” pentru a vedea data de plată următoare.

   3.2. Metode de plată. Pentru a utiliza serviciul Opera Copiilor, trebuie să furnizați una sau mai multe metode de plată. Ne autorizați să percepem orice metodă de plată asociată contului dvs. în cazul în care metoda dvs. de plată principală este refuzată sau nu ne mai este disponibilă pentru plata taxei de abonament. Rămâneți responsabil pentru orice sumă neîncasată. Dacă o plată nu este decontată cu succes, din cauza expirării, a fondurilor insuficiente sau din alte motive și nu vă anulați contul, vă putem suspenda accesul la serviciu până când vom conveni cu succes asupra unei metode de plată valabile. Pentru unele metode de plată, emitentul vă poate percepe anumite taxe, cum ar fi comisioane de tranzacție străină sau alte taxe legate de procesarea metodei dvs. de plată. Taxele locale pot varia în funcție de metoda de plată utilizată. 

   3.3. Actualizarea metodelor de plată. Puteți actualiza Metodele de plată accesând pagina „Profilul tău”. De asemenea, putem actualiza Metodele de plată folosind informațiile furnizate de furnizorii de servicii de plată. În urma oricărei actualizări, ne autorizați să continuăm să utilizăm metodele de plată aplicabile.

   3.4. Anulare. Pentru anularea abonamentului, accesați de pe un calculator pagina „Profilul tău”, apoi butonul  „Facturare”, butonul „Schimbați planul”, butonul „Anulați înscrierea”. Dacă vă anulați calitatea de abonat, contul dvs. se va închide automat la sfârșitul perioadei de facturare curente. Pentru a vedea când se va închide contul, accesați butonul „Facturare” din pagina „Profilul tău”. 

   3.5. Modificări ale prețurilor și ale planurilor de abonament. Putem modifica periodic planurile de abonament și prețul serviciului nostru; cu toate acestea, orice modificare de preț sau modificări ale planurilor dvs. de abonament se vor aplica în termen de 30 de zile după notificarea dvs.

   4. Serviciul Opera Copiilor

   4.1. Trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau vârsta majoratului în țara dvs. pentru a vă abona la serviciul Opera Copiilor. Minorii pot utiliza serviciul numai sub supravegherea unui adult.

   4.2. Serviciul Opera Copiilor și orice conținut vizualizat prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv utilizării dvs. personale și non-comerciale și nu pot fi împărtășite cu persoane din afara gospodăriei dvs. Pe durata abonării dvs. la Opera Copiilor, vă acordăm un drept limitat, neexclusiv, netransmisibil de a accesa serviciul Opera Copiilor și de a vizualiza conținutul Operei Comice pentru Copii. Cu excepția celor de mai sus, nu vă va fi transferat niciun drept, titlu sau interes. Sunteți de acord să nu utilizați serviciul pentru spectacole publice.

   4.3. Puteți vizualiza conținutul aplicației Opera Copiilor în principal în țara în care v-ați stabilit contul și numai în locațiile geografice unde oferim serviciul nostru și aveți licență pentru un astfel de conținut. Conținutul disponibil pentru a fi urmărit poate varia în funcție de locația geografică și se poate modifica.

   4.4. Serviciul Opera Copiilor, inclusiv biblioteca de conținut, este actualizat periodic. În plus, testăm continuu diverse aspecte ale serviciului nostru, inclusiv site-ul nostru web, interfețele utilizatorului, caracteristicile promoționale și disponibilitatea conținutului Operei Copiilor. Puteți dezactiva oricând participarea la teste accesând pagina „Cont” și modificând setările „Participarea la test”.

   4.5. Sunteți de acord să nu arhivați, să reproduceți, să distribuiți, să modificați, să afișați, să efectuați, să publicați, să licențiați, să creați lucrări derivate, să oferiți vânzare sau să folosiți (cu excepția cazurilor în care este autorizat explicit în acești Termeni de utilizare) conținut și informații obținute de la sau prin serviciul Opera Copiilor. De asemenea, sunteți de acord să nu evitați, să eliminați, să modificați, să dezactivați, să degradați sau să împiedicați oricare dintre protecțiile de conținut din serviciul Opera Copiilor; să nu decompilați, inversați sau dezasamblați orice software sau alte produse sau procese accesibile prin intermediul serviciului Opera Copiilor; să nu introduceți orice cod sau produs sau să nu manipulați în orice fel conținutul serviciului Opera Copiilor; sau să nu utilizați orice metodă de colectare sau extragere de date. În plus, sunteți de acord să nu încărcați, să nu publicați, să nu trimiteți prin e-mail sau să transmiteți niciun material conceput pentru a întrerupe, distruge sau limita funcționalitatea oricăror programe informatice sau hardware sau echipamente de telecomunicații asociate cu serviciul Opera Copiilor, inclusiv oricare viruși software sau orice alt cod de calculator, fișiere sau programe. Putem înceta sau restricționa utilizarea serviciului nostru dacă încălcați acești Termeni de utilizare sau dacă sunteți angajați în utilizarea ilegală sau frauduloasă a serviciului.

   4.6. Calitatea afișării conținutului serviciului Opera Copiilor poate varia de la dispozitiv la dispozitiv și poate fi afectată de o varietate de factori, cum ar fi locația dvs., lățimea de bandă disponibilă prin și / sau viteza conexiunii dvs. la internet. Disponibilitatea HD este supusă serviciilor dvs. de internet și funcțiilor dispozitivului. Viteza minimă de conectare pentru calitatea SD este de 0,5 Mbps; cu toate acestea, vă recomandăm o conexiune mai rapidă pentru o calitate video îmbunătățită. Se recomandă o viteză de descărcare de cel puțin 5,0 Mbps pe flux pentru a primi conținut HD (definit ca o rezoluție de 720p sau mai mare). Sunteți responsabil pentru toate taxele de acces la internet. Vă rugăm să consultați furnizorul de internet pentru informații despre posibilele taxe de utilizare a datelor pe internet. Timpul necesar pentru a începe vizionarea conținutului Opera Copiilor va varia în funcție de o serie de factori, inclusiv locația dvs., lățimea de bandă disponibilă la momentul respectiv, conținutul selectat și configurația dispozitivului dvs. compatibil cu serviciul Opera Copiilor.

   4.7. Software-ul Opera Copiilor este dezvoltat de sau pentru Opera Comică pentru Copii și este proiectat pentru a permite vizualizarea conținutului Operei Comice pentru Copii prin intermediul dispozitivelor compatibile cu serviciul Opera Copiilor. Acest software poate varia în funcție de dispozitiv și mediu, iar funcționalitățile și caracteristicile pot să difere, de asemenea, de la un dispozitiv la altul. Recunoașteți că utilizarea serviciului poate necesita un software terț care este supus licențelor terților. Sunteți de acord că puteți primi automat versiuni actualizate ale serviciului Opera Copiilor.

   5. Parole și acces la cont

   5.1. Abonatul care și-a creat cont pe aplicația Opera Copiilor și a cărui metodă de plată este taxată („Proprietarul contului”) are acces și control asupra contului său și a dispozitivelor compatibile cu aplicația Opera Copiilor care sunt utilizate pentru a accesa serviciul nostru și este responsabil pentru orice activitate care se realizează prin contul din aplicația Opera Copiilor. 

   5.2. Pentru a menține controlul asupra contului și pentru a împiedica pe oricine să acceseze contul (care ar include informații despre istoricul vizualizării contului), Proprietarul Contului ar trebui să mențină controlul asupra dispozitivelor compatibile cu serviciul Opera Copiilor care sunt utilizate pentru a accesa serviciul și să nu dezvăluie nimănui parola sau detaliile Metodei de plată asociate contului. 

   5.3. Sunteți responsabil pentru actualizarea și menținerea exactității informațiilor pe care ni le furnizați cu privire la contul dvs. Vă putem închide contul sau vă putem suspenda contul pentru a vă proteja pe dvs., Opera Comică pentru Copii sau pe partenerii noștri de furtul de identitate sau de orice altă activitate frauduloasă.

   6. Diverse

   6.1. Legea aplicabilă. Acești Termeni de utilizare sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legile României. Acești termeni nu vor limita niciun drept de protecție a consumatorilor care vă aparține în conformitate cu legile obligatorii din țara dvs. de rezidență.

   6.2. Materiale nesolicitate. Opera Comică pentru Copii nu acceptă materiale sau idei nesolicitate pentru conținutul serviciului Opera Copiilor și nu este responsabilă pentru asemănarea conținutului sau programării sale din orice material cu materialele sau ideile transmise către Opera Comică pentru Copii.

   6.3. Relații Clienți. Pentru a afla mai multe informații despre serviciul nostru și funcțiile sale sau dacă aveți nevoie de asistență pentru contul dvs., ne puteți contacta prin e-mail la operacopiilor@operacomica.ro.

   6.4. Supravieţuire. În cazul în care oricare prevedere sau prevederi ale acestor Termeni și condiții sunt considerate ca fiind invalide, ilegale sau neaplicabile, validitatea, legalitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții rămân în vigoare.

   6.5. Modificări ale Termenilor și condițiilor. Opera Comică pentru Copii poate modifica când este necesar acești Termeni de utilizare. Vă vom anunța cu cel puțin 30 de zile înainte de a vă aplica orice tip de modificări.

   6.6. Comunicații electronice. Vă vom trimite informații referitoare la contul dvs. (de exemplu, autorizații de plată, facturi, modificări ale parolei sau ale Modului de plată, mesaje de confirmare, notificări) doar în formă electronică, de exemplu prin e-mailuri la adresa dvs. de e-mail furnizată în timpul înregistrării.